Om os

Familie på landet med lille opdræt af labrador retriever til den aktive hundefører.

 

Velkommen til.

Kennel Neatmoor er en lille nystartet kennel med det første kuld hvalpe på vej i løbet af 2017.

Da tankerne om et kuld hvalpe meldte sig, fulgte også DKK's opdrætterkursus og kennelmærke, da jeg bedst kan lide at gøre tingene ordentligt.

Mit navn er Trine Christensen. Jeg bor sammen med Lars og vores fire børn på en ejendom nær Bække, cirka 10 km fra Vejen.

Vi er alle naturmennesker med interesse for jagt, og vi har altid haft hund. Før i tiden havde vi langhårede hønsehunde, der udelukkende blev brugt til jagt. I 2009 fik vi vores første labrador retriever, Barckley Anya, og lige siden har racen charmet sig ind i vore hjerter og er nu en uundværlig del af hverdagen.

I øjeblikket har vi fem labradorer, som alle bruges aktivt. Den ældste hund, Barckley Anya, bruges som hele familiens jagthund, men føres primært af min mand Lars. 

Ravensbank Neat og Stenhøjgårds Dixie, føres på prøver i DRK, lidt i Rjk og anvendes til opsamling på praktisk jagt.

Batmoors' Apollo Moy og Neatmoor Bright Hollie er unghunde, som forhåbentlig skal bruges til markprøver og jagt i fremtiden.

Ud over at træne egne hunde, er jeg aktiv i DRK som instruktør, hjælper på div. prøver og agerer  ind imellem c-prøve dommer (uofficiel dommer).

Labrador Retriever, Kennel Neatmoor, Jagthunde, Formel 1, Natur, Hundekennel, Markprøver, Jagt labrador, DKK, RJK, dommer, c-prøve dommer, instruktør, prøveleder, opdrætterkursus, DKK opdrætter, testmester, kennelmærke